Deel 1: achter de schermen van de bouw van de Escaperoom

De bouw van een Escaperoom is niet niks, zeker niet als er erg veel concurrentie is in de omgeving Utrecht. Wij zijn van plan om met onze Escape Room in Utrecht te vestigen, wat gezien aan de aantal Escaperooms binnen deze stad een uitdaging is.

De bouw van de Escaperoom in Utrecht, deel 1

Verhaallijn van de Escaperoom

Alles moet in detail uitgedacht en uitgewerkt worden. Van meubilair tot de de complete verhaallijn, niks mag ontbreken. Van het verhaal geven we voorlopig nog weinig prijs, maar over de creatie van de Escape Room Utrecht kunnen wij alvast een kleine sneak preview geven. Zo genieten wij niet alleen van de voorpret maar krijg jij ook te zien wat je mogelijk aan kan treffen in de toekomstige Escaperoom in Utrecht.

Techniek in de Escaperoom

Wij kunnen stellen dat onze Escaperoom anders is dan die van andere, zeker in Utrecht. Zo komt bij onze Escaperoom erg veel techniek kijken, wat allemaal in de verhaallijn verwerkt is en waarbij zo nu en dan onderdelen/meubilair zelf geproduceerd moeten worden. Meubilair die ervoor zorgt dat je ruimte tot leven komt, passend bij dit thema.

Benieuwd naar het resultaat onze Escaperoom in Utrecht die binnenkort haar deuren opent? Blijf onze Escaperoom Blog volgen en pre-reserveer alvast de ruimte!

Similar posts

Here you’ll find the most interesting news and articles

Joep
Shania
Ilaysa