“Verdacht” pakketje bij mediabedrijven is onderdeel van onze Escape Room

Voor vrienden, familie en collega’s die meegeholpen hebben om onze eerste Escape Room in Utrecht te bouwen, hebben wij een ludieke actie bedacht om ze te bedanken. We hebben bij vrienden en familie een envelop afgeleverd waarin een stuk elektronica zat. De reacties van onze vrienden waren fantastisch, nadat ze persoonlijk uitgenodigd worden om gratis deel te nemen aan “The Dam” van Escapium.

Dit is het stukje elektronica wat toegestuurd is:

Door de lovende reacties kwamen wij ook op het idee om ook een aantal Nederlandse Mediabedrijven hetzelfde pakketje toe te sturen. Als de Mediabedrijven het stukje elektronica aan een mini-usb lader aansluiten, krijgen ze een website te zien waarop ze een verborgen code kunnen vinden. Deze code zou vervolgens op het toegestuurde apparaat ingevoerd worden, waarmee er een unieke code verscheen op het LED scherm. Als deze code vervolgens ingevoerd wordt op de site waarop ze de unieke code gevonden hadden, werden ze doorgestuurd naar de Escapium website met daarin een persoonlijke uitnodiging en gratis reserveringscode.

Met deze reserveringscode kunnen de Mediabedrijven nog steeds bij ons langskomen om deel te nemen aan dé nieuwste sensatie in Utrecht. Dus bij deze, mochten jullie ons stukje elektronica nog niet aangesloten hebben aan een mini-usb, doe dit alsnog zodat wij jullie binnenkort mogen ontvangen met jullie team!

Note voor de redactie: bereikbaar op 06-10158974

Similar posts

Here you’ll find the most interesting news and articles

Joep
Shania
Ilaysa