5/5

Bekijk alle 50+ reviews op Facebook

4,7/5

Bekijk alle 55+ reviews op Google

8,5/10

Bekijk alle 81+ reviews op ERN

Hakan
Absoluut een aanrader! Wij hebben het als moeilijk ervaren. De special effecten zijn geweldig.

Simon
Top eerste ervaring met een Escaperoom. Het zat goed in elkaar. Af en toe wat moeilijk als nieuweling maar gelukkig werd er hulp geboden indien we te lang vast bleven zitten. Waar we trouwens van tevoren toestemming voor hebben gegeven. Je kunt het uiteraard ook geheel zonder hulp doen.

Maikel
Goede spannende escaperoom we waren helaas met net te weinig en daardoor word het lastig om alles goed en optijd te vinden en op te lossen.

Cindy
Erg spannende en onwijs leuke escaperoom! Zeker een aanrader voor groepen tot 7 personen.

Bettie
Het ontvangst was prima, uitleg was goed. Wij hebben twee keer om een hint gevraagd en waren een aantal seconden te laat om de kamer te verlaten. Voor de meesten onder ons was het de 1 e keer maar zeker om nog een keer een escaperoom te doen. Goed in elkaar gezet!

Liesbeth
Spannende escaperoom. Wij vonden de raadsels wel wat moeilijk. Het was wel fijn dat als je wilt een hint kan krijgen. Leuk dat je na afloop (het was ons dus niet gelukt) uitleg krijgt waar je vast bent gelopen en hoe het verder gegaan was als je alles had opgelost. Echt

Lucy
Onze eerste escaperoom; gekozen omdat het bij ons team past; een positief doel en veel techniek. De positieve reviews deden de rest. Het was zo ontzettend leuk! Er is maar één probleem: de lat is hoog gelegd. Zal de volgende kamer aan deze kunnen tippen?

Nathalie
Super leuke escaperoom, zitten moeilijke elementen in waar je goed overna moet denken!

Medewerkers Adviesburo Dakbestek B.V.
Wij vonden deze escape room super leuk! Het was voor ons wel een uitdaging omdat het de eerste keer was en het is wel een kwestie van oefenen om er handigheid in te krijgen. Dus op naar de volgende escape room! Alles was verder netjes geregeld en zeker een aanrader om deze escape room te gaan doen.

Jelte
Een spannende escape room met een goed verhaal wat het allemaal net iets vetter maakt! Hele vriendelijke ontvangst en de puzzels zijn zeker niet de makkelijkste. Een topervaring!