Reviews

5/5

Bekijk alle 50+ reviews op Facebook

Escapium Escape Room Utrecht
5.0
powered by Facebook
Melvine Logtenberg
Melvine Logtenberg
2018-11-03T22:56:18+0000
Het contact ervoor een 10. de opvang en uitleg simpel en leuk. de room erg moeilijk maar heel leuk en spannend! afloop gezellig en alle tijd om het na te bespreken. bedankt voor de leuke ervaring. al met al gewoon een 10 waard!
Roy Schoonderwoerd
Roy Schoonderwoerd
2018-10-28T19:04:07+0000
Geweldige Escape Room! Eerste keer dat wij als groep een room deden en was geweldig. Met een goede tijd en zonder hints gehaald! Geweldig! Ook de begeleider super leuk!! 😊
Wendy van Schaik
Wendy van Schaik
2018-10-15T18:29:02+0000
Afgelopen zaterdag zijn wij met de familie bij Escapium Escape geweest. Erg leuk! Na al verschillende rooms gespeeld te hebben is deze toch weer anders en een behoorlijke uitdaging! Verrassend ook!. Een aanrader om een keer heen te gaan.
Pien de Kruijf
Pien de Kruijf
2018-10-14T15:16:26+0000
Amazing room! Will surely go back for the new one that they’re builing.
Bianca Snel Wolters
Bianca Snel Wolters
2018-06-22T20:20:50+0000
Echt een super gave Escape room!
Brittany van Beek
Brittany van Beek
2018-06-16T04:40:20+0000
Ontzettend leuke kamer! Kan niet wachten tot er nog een komt. Ga zo door, ik ben fan �
Mi Ran Da Vd Meer
Mi Ran Da Vd Meer
2018-06-02T19:40:17+0000
Hele gave en spannende kamer! We moesten even inkomen maar uiteindelijk gehaald! Leuke uitdaging.
Saskia van Rijn
Saskia van Rijn
2018-05-23T20:39:33+0000
Super toffe kamer! Spannend en uitdagend. De kamer is goed opgezet en na afloop ook de kans om na te bespreken. Eigenaar is enthousiast en dat is leuk! Top escape room!
Arjan Rietveld
Arjan Rietveld
2018-05-21T20:03:47+0000
Mooie en verrassende escape room, een mooie mix van special effects, multimedia en ouderwets puzzel werk. Een aanrader!
Bart de Vos
Bart de Vos
2018-05-10T07:51:04+0000
Top-ervaring!! Uitdagend met zeer verrassende effecten... een aanrader!!!
Mirjam Doff
Mirjam Doff
2018-04-26T18:29:22+0000
Superleuke escaperoom!!!
Dominique Murk
Dominique Murk
2018-03-17T17:24:30+0000
Een onwijs gezellige middag gehad vandaag! Leuke escaperoom, en heel vriendelijk personeel (Erik). Zeker een aanrader!
Martijn van der Staaij
Martijn van der Staaij
2018-03-03T09:46:46+0000
Wij hebben met vrienden de escape room gedaan. Het zat vol uitdagingen en leuke puzzels. Daarbij wist de personeel het verhaal goed te vertellen en deden ze leuk mee in de activiteit.
Marc Van Hasselt
Marc Van Hasselt
2018-01-30T22:30:27+0000
Super gave, immersieve kamer waarin je echt deel wordt van het verhaal. Een aanrader!
Bina Chirino
Bina Chirino
2018-01-07T22:28:57+0000
Daphne Renne
Daphne Renne
2018-01-06T16:45:11+0000
Chantal Koelewijn
Chantal Koelewijn
2018-01-05T19:55:18+0000
Suzan Schiedam-den Dekker
Suzan Schiedam-den Dekker
2017-12-15T06:49:22+0000
Gave ROOM, ons goed vermaakt. Als je voor het pand staat denk je.. huh? Is dit het. Maar binnen wordt dat helemaal goed gemaakt. Mooi opgezet, spontante staff en een sterk verhaal. Twijfel je nog? Ik zeg doen!
Shannon Kockelmann
Shannon Kockelmann
2017-11-26T14:17:13+0000
Vandaag deze escape room gedaan, wat een belevenis was dat! Mooie effecten (zowel licht als geluid), heel spannend en uitdagend. De eigenaar is ook heel enthousiast en de kamer zit erg goed in elkaar. Deze escape room is zeker een aanrader, ook voor mensen die voor de eerste keer een escape room doen!
Patricia Rietveld-Wouterse
Patricia Rietveld-Wouterse
2017-11-20T08:18:01+0000
Een aantal weken geleden naar Escapium geweest en het was ontzettend leuk! Voor mij de aller eerste keer een escape room.. De opdrachten en puzzels waren uitdagend en leuk. Helaas net niet gehaald, maar dat maakte het niet minder leuk. Top service!
Marga Van der Scheur
Marga Van der Scheur
2017-11-19T17:47:38+0000
Een super escape room, goede ontvangst en een uitdaging voor iedereen, dus doen...!!!
Jolanda van den Berg
Jolanda van den Berg
2017-11-19T17:23:14+0000
De begeleiding en ontvangst super. Echt een uitdaging.Mooi concept.
Frederique van Riet
Frederique van Riet
2017-11-17T20:26:26+0000
Heeel tof! Vette geluiden en super spannend, maar intens leuk! Op naar de volgende kamer!!
Irene Mulder
Irene Mulder
2017-11-09T18:33:51+0000
Een echte breinbreker, deze escape room!Niets dan lof, super goed in elkaar gezet!!Nu al benieuwd naar de 2e kamer�
Nina Laan
Nina Laan
2017-11-08T05:55:56+0000
Joeke Van Der Meer
Joeke Van Der Meer
2017-11-01T10:44:23+0000
Erg leuke escape room, ook voor de ervaren escaper zitten er genoeg elementen in. Dingen die anders zijn dan je bij de meeste escape rooms gewend bent. Leuke ontvangst en de begeleiding is erg goed 🙂 Een aanrader!!
Wendy van Velzen
Wendy van Velzen
2017-10-28T21:35:23+0000
Gave themakamer met aantal erg originele puzzels.Met een groep ervaren escapers gedaan en wij dachten vaak te moeilijk. Met 5 minuten op de klok mooi gehaald.Achteraf kamer nog door gelopen. Het enthousiasme van de spelbegeleider/eigenaar zorgt voor een zeer positieve ervaring.
Christine Levoleger
Christine Levoleger
2017-10-22T17:32:55+0000
De leukste escaperoom die ik tot nu toe heb gedaan. Uitdagende puzzels met mooie special effects. Het is een echte belevenis. Zeker een aanrader!
Kim Slijkerman
Kim Slijkerman
2017-10-21T18:22:14+0000
Spannende, leuke escape room!
Monique Martens
Monique Martens
2017-10-14T21:44:40+0000
Ilonka Zwarts
Ilonka Zwarts
2017-10-14T13:13:33+0000
Vriendelijk personeel en uitdagende kamer!
Marleen Vegers
Marleen Vegers
2017-10-13T21:24:32+0000
Geweldige kamer! Zeer zeker de moeite waard, goede puzzels, mooie technieken en super begeleiding door Dominique! Bedankt!!!
Igo Trampe
Igo Trampe
2017-10-12T19:38:32+0000
Goed geregeld en georganiseerd bedrijf. succes verzekerd�
Ramon Spaan
Ramon Spaan
2017-10-09T15:13:38+0000
Kristiaan Soomers
Kristiaan Soomers
2017-10-09T05:16:21+0000
Goede escape room met pittige puzzels en enthousiaste eigenaren!
Robin Eskens
Robin Eskens
2017-10-05T06:16:49+0000
Hele goede escaperoom. Goed bedacht en zit perfect in elkaar. Zeker een aanrader!! De service zowel online al onsite was top! Ga zo door! Ben benieuwd wat de volgende kamer gaat worden.
Renate Kuijs
Renate Kuijs
2017-10-02T18:45:52+0000
Gisteren met mijn gezin mijn verjaardag in de escape room doorgebracht. Een super leuke ervaring om binnen de tijd te kunnen ontsnappen. Een echte aanrader deze locatie!
Nicky Caspers-Boeren
Nicky Caspers-Boeren
2017-09-30T21:52:01+0000
Vandaag deze toffe Escaperoom gespeeld! Wat een beleving was dit, super mooie puzzels en lekker out of the box denken! Als je in de buurt van Utrecht bent en houdt van escapen is dit zeker een aanrader!En dat met gratis parkeren voor de deur �Nicky-Escaperoomers
Chantal Otto
Chantal Otto
2017-09-23T17:23:39+0000
Het is een super leuke escape room. Zeer vriendelijk en gezellig personeel. Patrick en Dominic. Veel verschillende opdrachten. En zeker een aanrader om een keer te doen.Wij hebben een TOP avond gehad.
Sanne van der Laan
Sanne van der Laan
2017-09-17T19:49:39+0000
Super leuke escaperoom met uitdagende puzzels en hele leuke en enthousiaste oprichter! Voor zowel beginnende als meer ervaren spelers!
Sophie Van de Lande
Sophie Van de Lande
2017-09-14T21:07:39+0000
Super ervaring, zeker een aanrader😁! Veel leuke extra toevoegingen vergeleken met sommige andere escape rooms. De moeite waard!
Anneke Cüsters
Anneke Cüsters
2017-09-14T21:03:18+0000
Super leuke escaperoom: uitdagend, origineel en spannend dus zeker de moeite waard!!
Anneleen Bobeldijk
Anneleen Bobeldijk
2017-08-27T14:13:42+0000
Een mooie actuele escaperoom met leuke spanning. Goeie geluids- en lichteffecten. Het is zeker een aanrader om deze escaperoom te proberen.
Frans van Bijnen
Frans van Bijnen
2017-08-25T21:08:07+0000
Vanavond mogen testen met z'n 4e! Super toffe kamer met gepassioneerde eigenaar! Leuke effecten en technieken! Leuk verhaal, en puzzels die ik nog niet eerder ergens heb gezien. Goed doordenk werk, niet te moeilijk maar ook niet te makkelijk! Prima kamer voor mensen die ook al wat escape rooms hebben gespeeld! Zeker heen gaan!
Patrick Meutzner
Patrick Meutzner
2016-11-26T22:06:02+0000
Een spannende escape room in Nederland, die je meeneemt tot in de laatste minuut!

4,7/5

Bekijk alle 35+ reviews op Google

Ghester Wrong
Ghester Wrong
00:43 20 Nov 18
Een super toffe vol met light geluid en video effecten eentje die je moet doen ... Ik was er twee uur met grote groep . Ik zat in de eerste groep en dat uur wachten op de anderen was zelfs ook niet air tafel spelen maar het beste was kijken naar de anderen groep zonder geluid ... Top ervaring kijk uit naar de volgende
Maartje Kramer
Maartje Kramer
16:52 12 Nov 18
Erg leuke ervaring! Wellicht wel handiger voor het overzicht voor een wat kleinere groep. Wij waren met z’n zevenen en dat is eigenlijk te groot. Hierdoor was het bij ons beetje chaotisch. Ondanks dat een erg leuk en spannend uurtje gehad. Het verhaal is erg spannend en slim opgebouwd. Zeker een aanrader voor een groep van vijf personen.
HappyMuska
HappyMuska
19:02 28 Oct 18
Vriendelijke medewerker! Leuke kamer, alvorens de room begint kon je even air hockey/poolen. We zijn er zonder hints uitgekomen wat blijkbaar niet vaak voor komt waardoor we met onze hele groep op een "Hall of fame" komen, super leuk initiatief! Zeker een aanrader!
Niels de Vos
Niels de Vos
10:04 08 Sep 18
Fijne ontvangst, en ook chille ontvangstruimte waar je nog kunt ontspannen met spelletjes (pingpong, airball, poolen, darten) voor of na de escaperoom. De escaperoom zelf is erg uitdagend en leuk. Technisch in elkaar gezet. Wij hebben het gelukkig gehaald in 50 minuten.
Berdien Samberg
Berdien Samberg
08:54 03 Sep 18
Super leuke escape room, spannende en verrassende dingen! Planning iets eerder open was ook geen probleem! Top!
Bekijk alle beoordelingen

8,5/10

Bekijk alle 70+ reviews op ERN

Hakan
Absoluut een aanrader! Wij hebben het als moeilijk ervaren. De special effecten zijn geweldig.

Simon
Top eerste ervaring met een Escaperoom. Het zat goed in elkaar. Af en toe wat moeilijk als nieuweling maar gelukkig werd er hulp geboden indien we te lang vast bleven zitten. Waar we trouwens van tevoren toestemming voor hebben gegeven. Je kunt het uiteraard ook geheel zonder hulp doen.

Maikel
Goede spannende escaperoom we waren helaas met net te weinig en daardoor word het lastig om alles goed en optijd te vinden en op te lossen.

Cindy
Erg spannende en onwijs leuke escaperoom! Zeker een aanrader voor groepen tot 7 personen.

Bettie
Het ontvangst was prima, uitleg was goed. Wij hebben twee keer om een hint gevraagd en waren een aantal seconden te laat om de kamer te verlaten. Voor de meesten onder ons was het de 1 e keer maar zeker om nog een keer een escaperoom te doen. Goed in elkaar gezet!

Liesbeth
Spannende escaperoom. Wij vonden de raadsels wel wat moeilijk. Het was wel fijn dat als je wilt een hint kan krijgen. Leuk dat je na afloop (het was ons dus niet gelukt) uitleg krijgt waar je vast bent gelopen en hoe het verder gegaan was als je alles had opgelost. Echt

Lucy
Onze eerste escaperoom; gekozen omdat het bij ons team past; een positief doel en veel techniek. De positieve reviews deden de rest. Het was zo ontzettend leuk! Er is maar één probleem: de lat is hoog gelegd. Zal de volgende kamer aan deze kunnen tippen?

Nathalie
Super leuke escaperoom, zitten moeilijke elementen in waar je goed overna moet denken!

Medewerkers Adviesburo Dakbestek B.V.
Wij vonden deze escape room super leuk! Het was voor ons wel een uitdaging omdat het de eerste keer was en het is wel een kwestie van oefenen om er handigheid in te krijgen. Dus op naar de volgende escape room! Alles was verder netjes geregeld en zeker een aanrader om deze escape room te gaan doen.

Jelte
Een spannende escape room met een goed verhaal wat het allemaal net iets vetter maakt! Hele vriendelijke ontvangst en de puzzels zijn zeker niet de makkelijkste. Een topervaring!