Vragen

Vragen

Wij hebben de veel voorkomende vragen in diverse onderdelen geplaatst om het voor jou zo overzichtelijk mogelijk te maken. Heb je alsnog een specifieke vraag dan kan je die gerust WhatsAppen op 06 – 10 491 768 of per e-mail stellen via info@escapium.nl.

Met jouw team (bestaande uit vrienden, collega’s of familie) zal je gedurende 60 minuten in deze spannende kamer opgesloten worden. Gedurende de 60 minuten zal je achter verschillende hints komen, zodat je alle opdrachten mogelijk weet te voltooien binnen de tijd. Als je alle raadsels en codes binnen de tijd oplost, openen de deuren en heb je met het team de kamer voltooid!

Helemaal niks! Enkel een dosis gezond verstand, nieuwsgierigheid en een team waarmee je de kamer kan voltooien. Wij zorgen voor de spanning en sensatie.

Mocht je helemaal vastlopen gedurende de 60 minuten, kunnen wij ervoor kiezen om je team hints te geven, zodat je verder kan om mogelijk de kamer binnen de tijd te voltooien. Dat is wel zo leuk voor iedereen!

Ons advies is om vanaf 2 personen tot en met een groep van 7 personen deel te nemen. Meer zou eventueel kunnen maar dan wordt het wel wat drukker in de ruimte zelf en zal de één net wat meer te doen hebben dan de ander. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor meer mensen.

Wij verwachten jullie minimaal 15 minuten voor aanvang op locatie. Je boekt de kamer voor een tijdslot van een uur. Op de bevestiging staat de begintijd wanneer het spel van start gaat, wees dus 15 minuten eerder aanwezig! Wij verkopen drankjes en hapjes, mocht je hier gebruik van willen maken dan verzoeken wij je minimaal 30 minuten aanwezig te zijn voordat jullie de kamer betreden.

Mochten jullie iets later aanwezig zijn dan is het alsnog mogelijk om te starten, maar dat zou betekenen dat jullie mogelijk niet meer het volledige uur hebben om alles te voltooien (de speeltijd is dan korter).

Mochten jullie als team bijna compleet zijn en ervoor kiezen om te starten, kan de persoon die te laat is niet meer meedoen.

Er vindt in geen enkele mogelijkheid een terugbetaling plaats.

Wij bieden hapjes en drankjes aan! Van fris of een biertje tot snacks. Alles is bij ons te kopen gedurende je bezoek.

Als het het je team niet lukt om op tijd te ontsnappen, dan is er helemaal niks aan de hand! We laten je uiteraard niet zitten. Mochten de 60 minuten over zijn dan worden automatisch de deuren geopend en kan je de kamer verlaten.

Is het eng?
Eng willen we het niet noemen, maar wel spannend. Uiteraard is en blijft het een spel en willen we dit zo spannend mogelijk maken. Zo hopen wij dat je nog lang over onze Escape Room blijft praten en dit iedereen aanbeveelt.

Is het veilig?
Jazeker! De Escapium Room is heel veilig. In de kamers zitten meerdere camera’s en kijkt de spelleider gedurende het spel mee. Mocht er onverhoopt iets aan de hand dan kunnen wij direct het spel beëindigen en zullen de deuren geopend worden. In de kamer bevindt zich ten alle tijden een noodknop die jouw team kan indrukken. Zodra de knop ingedrukt is wordt het spel direct gestopt en zullen de deuren automatisch geopend worden.

Is het gevaarlijk?
Nee, de Escapium Room is niet gevaarlijk. Als je niet op dingen gaat klimmen kan er niks geks gebeuren. Tijdens het spel wekken we soms de indruk dat er een dreiging en gevaar is, maar dat is uiteraard onderdeel van het spel.

De minimum leeftijd van Escapium betreft 12 jaar en ouder. Uit je groep moet altijd iemand boven de 16 jaar erbij zitten om toezicht te houden.

Veel audio bestanden zijn Engels, maar alles is in het Nederlands en Engels te begrijpen. Een iemand hoeft Nederlands te kunnen zodat hints vanaf onze kant begrijpbaar zijn.

Parkeren kan voor de deur en is gratis! Kom naar de Nevadadreef 44 om te parkeren.

Voordat je de kamer betreedt is het noodzakelijk dat alle mobiele telefoons en of camera’s in de betreffende lockers gedeponeerd worden.

Daarnaast is het goed om gedurende het spel alles vast te laten zitten wat vast zit. Het is niet de bedoeling dat met brute kracht items of objecten losgetrokken worden. Daarnaast mag je nergens op klimmen.

Wij stellen een minimale leeftijd van 16 jaar. Het meenemen van baby’s en/of kinderen adviseren wij niet.

In het spel komen diverse special effects en (enge)geluiden voor welk beangstigend kunnen zijn voor kinderen en baby’s. Het is mogelijk om kinderen of baby’s onder eigen begeleiding in de wachtruimte plaats te laten nemen.

De lobby, introkamer en escaperoom is rolstoel toegankelijk. Je zou alleen niet mee kunnen doen met het eindspel, maar dit hoeft geen beperking te zijn om samen met het team deel te nemen! Er is geen invalide WC, maar er is wel ruimte om met een rolstoel naar de toilet toe te rijden.

Mocht je uiterlijk 48 uur van tevoren de datum en tijd willen wijzigen, dan kan je met ons contact opnemen voor de mogelijkheden. Mocht je de boeking willen annuleren, neem dan uiterlijk 96 uur voor de boeking contact met ons op voor de mogelijkheden.