Reviews

Jong en oud vinden het fantastisch

5/5

50+ reviews op Facebook

4,7/5

55+ reviews op Google

8,5/10

81+ reviews op ERN

>

"Beleving op kop"

Ik was aangenaam verrast door het decor. Abandoned is duidelijk het gevoel dat je meekrijgt. Meteen was ook duidelijk dat er een goede sfeer in de kamer hangt. Ze maken hier slim gebruik van licht en geluid alleen had ik sommige elementen niet visueel gedaan, maar net met geluid.
- Want 2 Escape, December 19, 2020
>

“Hele toffe, avontuurlijke kamer”

Deze kamer heeft ons absoluut verrast! We hebben echt genoten. De opbouw zit heel goed in elkaar en de kamer is best spannend. Je bent continu op je hoede, omdat je niet weet wat er kan gebeuren en je verwacht elk moment dat er dus iets kan gebeuren.
- EscapEline, 77 kamers gespeeld July 5, 2020
>

"Spannend en meeslepend avontuur"

Het uitstekende en goed gedoseerde gebruik van techniek ondersteunt de geloofwaardigheid van het verhaal. Op enkele punten laat deze techniek wat ons betreft nog wel enige ruimte voor verbetering (‘rafeltjes’).
De manier waarop het verhaal na afloop werd geëvalueerd verdient absoluut een compliment!
- Spuit11, December 22, 2019
>

"Fantastisch!"

WAUW! Wat een onwijs gave en spannende escape room is dit! Het is super knap als je een escape room weet te bouwen waarbij je de hele beleving in spanning zit over wat er kan gebeuren, maar ook net genoeg concentratie weet vast te houden voor het puzzelen. De puzzels zijn uitdagend en gevarieerd, de kamer vereist enige samenwerking (ook een pluspunt!) en de sfeer is fantastisch…oftewel alles klopt!
- Kes89, May 2, 2019